Trail ride

Naturen upplevs bäst från hästryggen. Det är ett skönt avbrott i vardagen att ge sig ut och bara vara en stund. Här sitter du dessutom bekvämt i westernsadlar på snälla och lugna quarter hästar och kiger mustanger. Vill du prova på lite western ridning i paddocken först och sedan bege dig ut i skogen gör vi det - här har du möjligheten att skräddarsy din upplevelse.


Följer gör några av våra utbud men tveka inte att höra av dig vid frågor eller önskemål!


Företag och grupper: Vill ni komma en grupp och ha ett Western evenemang med prova på western ridning                                            och femkamp eller köra Teambuilding med häst och western inspiration? Kontakta                                                  oss för frågor och offert! Coaching


Vill du rida privatlektioner? Jag lär ut grunder i western ridning efter den kaliforniska hackamore-bridle filosofin, inriktning Trail och Extreme Cowboy Race. Det hela bygger på kommunikationen med hästen och ett starkt förtroende mellan er, tränings filosofi Natural Horsemanship. 


Vill du känna gemenskap i en grupp finns det möjlighet att anmäla sig till någon av våra kvällsgrupper! Se mer under UPCOMING


För intresse och frågor om pris och upplägg vänligen ta kontakt via mail, michelle@kigerstable.se


Rookie turen!


Vi möts i stallet och bekantar oss med hästarna. Går till ridbanan och provar på grundläggande ridning och övningar, ca 30 min. Tar sedan en tur i skogen på ca en timme - tempot är lugnt.
Efteråt kan man njuta av medhavd mat eller ta en

kopp kaffe i saloonen.


Tid totalt ca 2 timmar.

Pris / person 650kr       2-4 personerThe cowboy way!


För er som vill prova på western på banan med olika hinder som grindar och broar, äta lite lunch och sedan ta en 2 h tur ut erbjuder vi en halvdag på gården. Vi går igenom grundläggande westernridnng så förkunskaper inom western behövs inte men vana i sadeln behövs. Vi provar på vanliga trail hinder där ibland enhandsfattning krävs. Sedan tar vi en tur ut och njuter av naturen. 


Totalt ca 5 timmar.

Pris / person 1200,-      3-4 personer 

Priset inkluderar ett ridpass på banan, lunch+kaffe/fika, 2 h uteritt


OBS! Riktar sig till vana ryttare.Trail ride 2 h


Vill erbjuder en bas tur för er som vill komma ut i naturen en stund och njuta av hästens sällskap. Ca 2 h ute i blandade gångarter. Riktar sig till vana ryttare.


Pris / person 750,-          2-4 personer
Good for your Soul - Mindfulness


För Dig som bara vill komma ut och få balsam för själen och umgås med hästar kravlöst finns det möjlighet till detta.
Hästar har en otroligt helande förmåga och lyssnar alltid.
Oavsett hästvana så finns dom för att bara bli borstade och klappade på, en promenad i skogen eller en tur ut i naturen på hästryggen. (Med mig som sällskap och stöd.) Både vuxna och umgdomar är välkomna.


Vänligen maila för kontakt, pris och upplägg.


Contact: michelle@kigerstable.se