Hyr vår saloon för tillställningen!


Bröllop ~ Fest ~ Evenemang ~ Barnkalas ~ TeambuildingCowboykalas för de små!

Ponnyridning, korvgrillning och lassokastning! Här i vilda western på vår ranch kastar vi lasso, skjuter med pil och pilbåge, rider ponnyridning över broar och stockar och självklart vaskar guld! Vi är  utomhusmiljö hela tiden!


Ingår under kalaset:

Ponnyridning, korv, aktiviteter, fika och godispåse - kaffe och fika samt korv till de vuxna.

Du behöver enbart skicka inbjudningar och ta med tårta!


Pris 4000kr. Tid 3 h.

Minst antal barn 6 st, max antal barn 16 st. 

Boknig till michelle@kigerstable.se


Fyller du år? Möhippa? Svensexa? 

Planerar ni någon tillställning där ni vill göra något annorlunda?

Hyr vår saloon och träffas i utomhusmiljö med country känsla! På med bootsen och hatten och utmana varandra i lasso kastning eller varför inte ta del av vår annorlunda tipspromenad med roliga utmaningar? Istället för en lokal lik många andra kom ut till vår ranch och grilla något gott, ha musiken i bakgrunden och skåla i vår saloon! Passar för vad du än vill fira. Lerduveskytte till svensexan? Gå all in och lev er in i westernkänslan - vem vill inte ha en god BBQ, hänga i baren och slå klackarna i taket i skön miljö?


Hyra per dygn 5000kr. Möhippa eller andra evenemang vänligen kontakta oss för upplägg och offert.


Kyl i bardelen, högtalare, grill (ink kol/briketter,tändvätska), toalett. Max antal 50 personer. 

Städning ingår ej.


Önskar ni vår tipspromenad tillkommer 500kr.

Teambuilding!

Vi erbjuder roliga och utmanande aktiviteter som stärker samarbetet i er grupp. Med inspiration av hästar och western får ni lösa uppgifter där er kommunikation och kännedom mellan varandra förbättras! Vi är utomhus med djuren runtomkring oss i en lugn miljö. Önskar ni ha ett möte i samband med aktiviterna går det att ordna.

Vi kan ordna med enklare mat och fika eller bara leda er genom aktiviteterna - meddela oss era önskemål vid bokning. Tid för aktiviteter och fika ca 2 h.


För offert kontakta michelle@kigerstable.se

Bröllop!

Letar du en utomhusplats för vigsel och firande? Vi erbjuder vår gård som en möjlighet för dig att få en country känlsa till det mindre brölloppet, stilen anpassas efter önskemål. Max antal personer 50 st.För offert kontakta michelle@kigerstable.se

(C) foto: Viktoria Winberg/Stephan Trygg-Viberg

Contact: michelle@kigerstable.se