Naturen upplevs bäst från hästryggen. Det är ett skönt avbrott i vardagen att ge sig ut och bara vara en stund. Här sitter du dessutom bekvämt i westernsadlar på snälla och lugna quarter hästar och kiger mustanger. Vill du prova på lite western ridning i paddocken först och sedan bege dig ut i skogen gör vi det - här har du möjligheten att skräddarsy din upplevelse.


Följer gör några av våra utbud men tveka inte att höra av dig vid frågor eller önskemål!


Vill ni som företag komma och ha ett Western evenemang med prova på western ridning och femkamp med lunch? Hör av dig för frågor och bokning till michelle@kigerstable.se eller gå in på UPCOMING och läs mer!Coaching


Vill du rida privatlektioner? Jag lär ut grunder i western ridning efter den kaliforniska hackamore-bridle filosofin, inriktning Trail och Extreme Cowboy Race. Det hela bygger på kommunikationen med hästen och ett starkt förtroende mellan er, tränings filosofi Natural Horsemanship. 


Till hösten 2019 kommer eventuellt finnas möjlighet till viss gruppridning - mer info om detta längre fram!


För intresse och frågor om pris och upplägg vänligen ta kontakt via mail, michelle@kigerstable.se


Rookie turen!


Vi möts i stallet och bekantar oss med hästarna. Går till ridbanan och känner in oss på hästarna, ca 30 min. Tar sedan en tur i skogen på ca en timme - tempot är lugnt.
Efteråt kan man njuta av medhavd mat eller ta en

kopp kaffe i saloonen.


Tid totalt ca 2 timmar.

Pris / person 600,-       2-4 personerThe cowboy way!


För de ryttarna som känner sig vana i sadeln och kan lita på hästen.
Vi möts i stallet och bekantar oss med hästarna. Går till ridbanan och känner in oss på hästarna, ca 30 min. Tar sedan en tur i skogen med varierande terräng där ni får känna på vad hästarna är gjorda för att klara av - "Cowboys letar boskap uppe i bergen" känsla - mot en samlingsplats där det bjuds på mat och dricka med kaffe. Sedan är det upp i sadeln igen för att ta sig tillbaka till stallet.


Totalt ca 5 timmar.

Pris / person 1100,-      2-4 personer


Maila för bokning och frågor!All day trail


Vill ni ha ett skogsäventyr med sadelväskorna packade och se vart vi hamnar? (Endast vana ryttare) Vi startar kl 10.00 från stallet och rider dit vi känner för genom sörmlands skogar och utmanar oss i blandad terräng och kommer tillbaka till stallet ca 16.00. Vi bryter för en kort lunch under dagen och sitter på det naturen erbjuder.


Pris / person 1700,-      2-4 personerGood for your Soul - Mindfulness


För Dig som bara vill komma ut och få balsam för själen och umgås med hästar kravlöst finns det möjlighet till detta.
Hästar har en otroligt helande förmåga och lyssnar alltid.
Oavsett hästvana så finns dom för att bara bli borstade och klappade på, en promenad i skogen eller en tur ut i naturen på hästryggen. (Med mig som sällskap och stöd.) Både vuxna och umgdomar är välkomna.


Vänligen maila för kontakt, pris och upplägg.


Under 2020 är målet att kunna starta ungdomsgrupper för de som behöver lite egen tid, social tid eller bara vill lära sig mer om hästar.

Contact: michelle@kigerstable.se